Vliegtuig volgen, leuk voor vliegtuigspotters!

0

Vliegtuig volgen, leuk voor vliegtuigspotters!

Vroeger was het altijd maar afwachten of je ergens een vliegtuig zag vliegen, toen was dat nog niet zo eenvoudig te volgen als tegenwoordig. Als je het leuk vindt om vliegtuigen te bekijken, te fotograferen of gewoon benieuwd bent wat voor vliegtuig er boven in de lucht vliegt is het volgen van vliegtuigen zeker wat voor jou.

Je kunt hierdoor namelijk heel eenvoudig zien waar overal vliegtuigen vliegen. Dit kan via internet of via een downloadbare app.

De vliegtuig radar

Dankzij de vliegtuig radar is het mogelijk om vliegtuigen live te volgen, 24 uur per dag. Dit is voor vliegtuigliefhebbers natuurlijk ideaal. Je kunt precies zien waar de vliegtuigen vliegen en ook hoe hoog ze vliegen. Zo weet je dus ook of je het mogelijk is om het vliegtuig te zien.

Daarnaast staat er zelfs bij vermeld wat voor vliegtuig het is en van welke maatschappij, dat maakt het natuurlijk helemaal leuk.

Ook voor fotografen is de vlieg radar een uitkomst, vliegtuigen volgen kan eenvoudig via een app die je kunt downloaden voor je smartphone. Je kunt dus continu zien waar het vliegverkeer is. Hierdoor weet je waar en wanneer je de beste foto’s kunt maken.

Voor meer nauwkeurige informatie over aankomst en vertrektijden kun je altijd de website van de vliegmaatschappij zelf bekijken. Maar ook via de vliegtuig radar app word je veelal op de hoogte gebracht van actuele informatie.

Vliegtuig volgen via Google Earth

Je kunt ook via Google Earth vliegtuigen volgen, je kunt hier live vluchten volgen via smartphone, tablet of computer. Door gebruik te maken van flightradar24 zie je de vliegtuigen live vliegen op de kaarten van Google Maps en Google Earth.

Nooit meer een vliegtuig missen

Door gebruik te maken van de vlieg radar hoef je nooit meer een vliegtuig te missen en blijf je op de hoogte van al het vliegverkeer. Dit is leuk voor vliegtuigliefhebbers maar ook voor iemand die graag een familielid of vriend wil volgen. Voor fotografen is het perfect, zij hoeven niet meer te gaan zitten wachten tot er een vliegtuig voorbij komt, maar kunnen het vliegverkeer live in de gaten houden.

Share.

About Author

Comments are closed.