Tui

Vliegtuig volgen TUI

Een vlucht van TUI volgen kan eenvoudig achter je eigen computer of met je eigen mobiele apparatuur. TUI heeft namelijk zijn eigen radar waarop de vluchten allemaal zijn te volgen.

Op deze manier kan jij vanaf de grond heel eenvoudig zien hoe de vlucht van TUI verloopt, welke toestellen er in de lucht zijn, over welke bezienswaardigheden en landen de TUI vliegtuigen heen vliegen.

Ook kan jij zien op welke hoogte de TUI vliegtuigen vliegen, en met welke snelheid ze dat doen. Op die manier kan jij ook heel eenvoudig zien of een TUI vlucht op tijd op de bestemming arriveert.TUI, een nieuwe naam op reisgebied

De reisorganisatie TUI klinkt als een nieuwe naam op het reisgebied, maar dit is niet geheel waar. TUI is namelijk het resultaat van een aantal overnames en fusies op het gebied van reisorganisaties.

Bekende namen als Holland International, Arke en Kras reizen vormen de basis van de organisatie die we tegenwoordig kennen als TUI. TUI begon ooit met enkel het aanbieden van reizen naar vele wereldwijde bestemmingen, maar tegenwoordig zijn ze ook de trotse bezitters van diverse vakantie- resorts over de hele wereld verspreid.

TUI, van reisorganisatie tot vliegmaatschappij

TUI is een steeds populairder wordende reisorganisatie die natuurlijk vanaf het begin af aan al kon rekenen op de steun van vele Holland International, KRAS, en Arke reizigers.

Het kon dan ook niet uitblijven dat ze het pakket van reisorganisaties en vakantieresorts zouden gaan uitbreiden met een eigen vliegmaatschappij.

Er volgde een fusie met TUI België, en zodoende werkt TUI tegenwoordig onder de naam TUI Benelux.

Modern vliegen met TUI

De vloot waarmee TUI Benelux de passagiers wereldwijd naar de diverse vakantiebestemmingen vervoert mag uiterst modern worden genoemd.

Er wordt uitsluitend gevlogen met de allernieuwste vliegtuigen gezien de historie van TUI Benelux.

De vliegtuigen van TUI kenmerken zich dan ook met een hoog vliegcomfort waardoor vliegen met deze toestellen een ontspannende aangelegenheid is.

Er is bij alle vliegtuigen van TUI gebruik gemaakt van geluiddempende materialen, waardoor omgevingslawaai voor de passagiers wordt gereduceerd.

Daarnaast zijn de Dreamliners waarmee TUI vliegt zodanig ingericht dat je vanuit alle stoelen een goed zicht hebt naar buiten.Er is daardoor geen sprake meer van zitplekken met beperkt zicht.

De vloot van TUI

TUI vliegt met een aantal toestellen;

TUI Boeing 737-800.

TUI heeft 5 van deze toestellen vliegen, en deze toestellen worden vooral ingezet voor reizen naar het populaire middellandse zee gebied. Het zijn modern ingerichte toestellen die beschikken over ruime compartimenten voor de handbagage.

TUI Boeing 787-8 Dreamliner. De dreamliner toestellen van TUI mogen ook wel het neusje van de zalm worden genoemd op het gebied van vliegtuigen.

De Dreamliner toestellen bieden een aantal reisklassen aan. Je kan economy vliegen, maar daarnaast kan je ook comfort, premium en Star Class vliegen.

Ook de toestellen van Dreamliner bieden aan de reizigers een groot compartiment voor handbagage aan, wat het gemakkelijk maakt om je persoonlijke bezittingen zo dicht mogelijk bij je te hebben.

Dit toestel wordt vooral door TUI Benelux aangezet wanneer er naar verre bestemmingen wordt gevlogen.

TUI Boeing 767-300 ER. Deze toestellen werden tot de zomer van 2015 vooral ingezet op verre bestemmingen, maar met de komst van de Dreamliners vliegen ze nu op reisbestemmingen naar het middellandse zee gebied.