De beste vliegtuig apps van dit moment.

0

Hieronder vindt je een viertal vliegtuig apps die je zou kunnen installeren op je mobiel. Al deze apps zijn gratis te installeren op je mobiel. Per vliegtuigapp hebben vindt je een korte  omschrijving wat onze bevindingen zijn.

Flightradar24

Flightradar24 is één van de populairste vliegtuigenvolger van dit moment. De app is al geruime tijd hoog terug te vinden in de top 10 van best betaalde apps in de App Store.

De app is voorzien van vele nieuwe tools. Zo kun je bijvoorbeeld met de iPhone naar boven richten om te achterhalen welk vliegtuig er op dat moment over vliegt. Je kunt zelfs via Google Street View exact zien wat de piloot ziet vanuit zijn cockpit.

Informatie over vertrektijden en vliegvelden zijn gemakkelijk in te zien. Heeft een vliegtuig een vertraging dan wordt dit ook weergegeven. Flightradar 24 is nu ook te gebruiken op de Apple Watch. De app is gratis te downloaden.

FlightTrack 5

Qua ontwerp ziet Flighttrack 5 er super strak uit. In de app vindt je heel erg veel informatie over de vliegtuigen. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur van de plaats van bestemming bekijken. Tijdens het volgen van een vliegtuig wordt onderin het scherm allerlei informatie weergegeven. De app kan ook geïnstalleerd worden op de Apple smartwatch.

Mocht je een Troipdeck-account hebben, dan kun je deeze aan Flighttrack 5 koppelen, waardoor je vluchten automatisch kunt importeren. Hierdoor hoeft er niets meer aan informatie handmatig ingevuld te worden. Nadeel is dat er een aantal mensen hebben aangegeven dat de routes onnauwkeurig getoond worden. App is geschikt voor de iPhone en iPad.

FlightAware Flight Tracker

De app FlightAware Flight Tracker is gratis te downloaden. Mocht je de advertenties vervelend vinden dan kun je er ook voor kiezen om tegen een betaling van € 2,99 te upgraden. De advertenties worden dan niet meer getoond.

Om een vliegtuig te kunnen volgen dien je het vluchtnummer, vluchtroute of het staartnummer te weten. Via de “Dicht Mij” optie kun je eenvoudig zien welke vluchten er bij jouw in de buurt bevinden. Nadeel is dat je alle vluchten handmatig dient te verversen en dat de app wat traag oogt.

De vele mogelijkheden maken de app weer erg interessant. Zeker als je ziet dat je de app gratis kunt downloaden.

Flight+

Flight+ is in principe een vluchttracker voor vliegreizen. De app toont plattegronden van luchthavens en geeft alle aankomende en vertrekkende vluchten weer. Wil je op de hoogte gehouden van bepaalde gegevens dan kun je deze middels pushberichten ontvangen.

Mocht er onverhoopt een wijziging zijn in geplande vertrek of aankomsttijden, dan wordt deze meteen aan je gemeld. Per luchthaven kun je het weerbericht bekijken. Al met al is de app ideaal voor mensen die willen gaan reizen of die iemand dienen af te halen.

De betaalde versie bedraagd € 3,99 en is geschikt voor de iPhone.

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.