6 Tips om sneller te boarden op Schiphol

0

6 Tips om sneller te boarden op Schiphol

Reizen met het vliegtuig kan erg aangenaam zijn, als alles goed verloopt natuurlijk. Het is natuurlijk erg vervelend als je vertraging hebt of moet wachten om in te checken. Dit kan nog wel eens voor frustratie zorgen. Gelukkig zijn er wel een aantal manieren om sneller te kunnen boarden, waardoor je dus minder hoeft te wachten!

1. Inchecken via internet

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kun je tegenwoordig online inchecken. Zowel via de computer als met je smartphone. Je kunt dan meteen je boardingpass afdrukken of op je smartphone opslaan.

Dit scheelt tijd op het vliegveld, je hoeft dan alleen nog maar je koffer in te checken en langs de bagagecontrole en douane. Hiermee bespaar je dus tijd! Daarnaast is een boardingpass op je smartphone ideaal, dat scheelt weer een los formulier in je handbagage.

2. Zorg ervoor dat je ALLES inlevert bij de bagagecontrole

Als je bijvoorbeeld je riem of horloge vergeet af te doen voor je door het poortje gaat bij de handbagagecontrole is de kans groot dat je volledig gecontroleerd worden. Hier gaat vaak wel wat tijd in zitten.

Zorg er dus goed voordat je alles in de bak stopt wat eventueel kan gaan piepen. Het is daarom ook raadzaam om zo min mogelijk sieraden te dragen als je gaat vliegen.

3. Hou je aan de handbagage regels

Er zijn verschillende regels over wat je wel en niet in je handbagage mag meenemen. Let hier dus goed op en zorg dat je je aan deze regels houdt.

Als je tijdens het inpakken twijfelt lees dan voor de zekerheid even de regels over en laat het thuis als je niet zeker weet of het mee mag. Als je je aan de regels houdt kun je waarschijnlijk zo weer doorlopen.

4. Hou je aan de regels en ben beleefd

Het kan zijn dat je het ergens niet mee eens bent of iets overbodig vindt, maar één van de belangrijkste regels om sneller te kunnen reizen is om je netjes aan de regels te houden.

Het personeel doet hun best om alles goed te laten verlopen en ook zij moeten zich houden aan bepaalde regels. Reageer je frustratie dus niet op hen af maar tel tot 10 en blijf beleefd.

5. Zorg dat je je spullen praktisch hebt opgeborgen

Het kost veel tijd om continu te moeten zoeken naar de belangrijke spullen die je nodig hebt. Zorg daarom dat je handbagage overzichtelijk is en dat de belangrijkste spullen binnen handbereik zijn.

Door je tas praktisch in te richten kun je dingen ook makkelijker terugvinden waarmee je tijd bespaard!

6. Kijk goed waar je heen moet

Het kan erg druk zijn op Schiphol, het is daarom verstandig om je goed te oriënteren. Zorg dat je weet waar je moet zijn en kijk goed naar de borden om je heen zodat je ook bij de goede plek uitkomt.

Als je op het laatste moment nog moet zoeken waar je moet zijn verlies je veel tijd, en dat is juist niet wat we willen!

Share.

About Author

Comments are closed.