WOW-Air gaat ook naar Pittsburgh

0

Vanaf 16 juni heeft de IJslandse  prijsvechter WOW-air er een nieuwe bestemming bij. De luchtvaartmaatschappij gaat namelijk vluchten verzorgen naar Pittsburgh. De vluchten zullen vier keer per week worden verzorgd met een Airbus A321. De vluchten gaan niet rechtstreeks vanaf Schiphol airport maar zijn slechts een uur vliegen vanaf Reykjavik naar Pittsburgh. WOW-Air vliegt op dit moment twee keer per week vanaf Schiphol naar Reykjavik.

Goedkope tickets

De luchtvaartmaatschappij WOW-Air staat bekend om zijn goedkope tarieven en dat zal ook bij de vluchten naar Pittsburgh niet anders zijn. De vluchten zullen met een vanaf prijs van €159,99 worden aangeboden. WOW-Air is een luchtvaartmaatschappij uit IJsland. De maatschappij wilt haar passagiers het echte WOW gevoel laten ervaren tegen zeer lage tarieven. De maatschappij bezit op dit moment de nieuwste en zuinigste vloot aan vliegtuigen in IJsland.

Ben jij al bezig met de nieuwe WOW vliegtuigen online te volgen? De luchtvaartmaatschappij vliegt twee keer per week vanaf Schiphol en is duidelijk te herkennen aan zijn mooie vel paarse vliegtuigen.

Share.

About Author

Comments are closed.