Vierde vlucht TUI naar Fins Lapland

0

TUI fly gaat deze winter zijn aanbod naar het Fins Lapland uitbreiden met een vierde wekelijkse vlucht. De vierde vlucht vanaf Amsterdam naar Kittilä zal worden ingezet van 4 februari tot 4 maart 2018.

´We vergroten komende winter onze capaciteit met 30 procent´, zegt Jacques Crijnen, manager overland van TUI Nederland. ´Ik had nooit geloofd dat het zo goed zou gaan op Fins Lapland en ook zo snel.´

Verhoging capaciteit huidige vluchten

Want naast deze vierde vlucht van TUI zal men ook de capaciteit verhogen op bestaande vluchten naar het Fins Lapland. De combinatievlucht Brussel-Amsterdam naar Fins Lapland van vorige winter zal nu volledig vanaf Amsterdam ingezet worden. Met deze wijziging in de capaciteit ontstaat een verhoging van ruim 30% deze winter.

Men mikt komend jaar op fors meer Nederlandse vakantiegangers in Finland. De target voor zomer en winter voor 2017-2018 staat op een groei van 40 procent vanuit Nederland. In Finland wilt men nu ook gaan inzetten op groei buiten de winter. Men heeft vandaag de dag namelijk vooral het idee dat je in Finland heerlijk kan vertoeven in de winter. ´Finland is meer dan de winter.´

TUI vliegtuig volgen

Wil jij het TUI Fly vliegtuig volgen? Dat kan gemakkelijk online. Klik hier om de instructie te lezen over het online volgen van een TUI vliegtuig op de radar.

Share.

About Author

Comments are closed.