TUI Fly gaat voor verbeterde service in de lucht

0

Vanaf eind mei zitten de passagiers van TUI fly er weer een stukje beter bij. De luchtvaartmaatschappij heeft besloten om zijn services aan boord te gaan verbeteren. Eind mei maakt TUI fly het allemaal net een stapje luxer en men wilt hier in het najaar nog een schepje bovenop doen. De service aan boord wordt namelijk significant uitgebreid.

Reizigers van TUI Fly die vanaf 24 mei  naar een Long Medium Haul bestemming (Kaapverdië, Senegal, Dubai, Gambia of Zanzibar) reizen, kunnen tijdens de vlucht gebruik maken van het vernieuwde en uitgebreide serviceconcept van TUI fly.

Gratis eten en drinken

Op dit moment moeten de passagiers op deze vluchten nog betalen voor een hapje en een drankje. Vanaf 24 mei krijgen de passagiers een gratis maaltijd met een bekertje water. Op Long Haul vluchten zal TUI Fly naast de gratis maaltijd en water ook een bekertje sap aanbieden.

Uitbreiding concept

De nieuwe serviceconcepten zullen steeds verder worden uitgebreid om zich zo te onderscheiden van de concurrentie. Vanaf 12 oktober zal het concept verder worden uitgebreid met gratis snacks, gratis softdrinks en toegang tot het Inflight Entertainment Systeem (via mainscreen of personal).

De vliegtuigmaatschappij hoopt op deze manier dat men meer redenen heeft om voor de maatschappij te kiezen.

Share.

About Author

Comments are closed.