Transavia start met vluchten speciaal voor schaatsers

0

De komende winter kunnen mensen die online vliegtuig volgen op een nieuwe route Transavia toestellen spotten. De luchtvaartmaatschappij start namelijk speciaal voor de liefhebbers van schaatsers een nieuwe route. Transavia gaat namelijk vliegen op het Oostenrijkse Klagenfurt.

Tijdelijke Transavia route

Deze winterse route van de luchtvaartmaatschappij is echter maar tijdelijk. De route van Transavia zal speciaal in het leven worden geroepen voor de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Het gaat in totaal om vijf vluchten van de luchtvaartmaatschappij. De vluchten zullen worden uitgevoerd tussen 24 januari en 3 februari 2018. Het gaat om vijfretour vluchten en zijn te boeken vanaf 29 euro voor een enkele reis.De luchtvaartmaatschappij Transavia zal de vluchten uitvoeren vanaf de luchthaven Rotterdam.

Online vliegtuigen volgen

De afgelopen maand worden er steeds meer nieuwe routes van luchtvaartmaatschappijen bekend gemaakt. Voor mensen die online vliegtuigen volgen zijn dit goede berichten. Steeds meer mensen beginnen de ongekende mogelijkheden te ontdekken en beginnen aan deze nieuwe hobby. Ben je ook benieuwd hoe je online vliegtuigen kan volgen? Klik hier om de volledige uitleg te bekijken en begin aan een nieuwe leuke hobby.

Share.

About Author

Comments are closed.