Rwandair start met vluchten vanaf Brussel

0

Goed nieuws voor mensen die online vliegtuigen volgen. Er valt binnenkort wederom een nieuwe luchtvaartmaatschappij en signaleren op de radars. Rwandair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rwanda en start binnenkort met vluchten naar en van Brussel.

Vluchten naar Londen

De luchtvaartmaatschappij vergroot met deze aankondiging zijn routenetwerk binnen Europa. Sinds kort vliegt de maatschappij namelijk ook drie keer in de week rechtstreeks naar Londen. Met de nieuwe route naar Brussel probeert de luchtvaartmaatschappij de concurrentie aan te gaan Brussels Airlines. Ook Brussels Airlines vliegt namelijk rechtstreeks van Brussel naar Rwanda.

Airbus A330

De vluchten van Rwandair richting Brussel zullen worden uitgevoerd met een Airbus A330. Een precieze datum om de vluchten te starten is er nog niet. Wel geeft de luchtvaartmaatschappij aan in Juli 2017 zeker te vliegen op de luchthaven Zaventem. Of de luchtvaartmaatschappij Rwandair uiteindelijk ook een route zal starten op de Amsterdamse luchthaven Schiphol Airport is onduidelijk. De luchtvaartmaatschappij groeit de laatste maanden erg hard en een route rechtstreeks naar Nederland is om deze reden dan ook niet uitgesloten.

Op dit moment is het wel mogelijk om rechtstreeks op Rwanda te vliegen, KLM voert namelijk op regelmatige basis vluchten uit naar het land.

Share.

About Author

Comments are closed.