Eerste vlucht TUI fly naar Paramaribo

0

De eerste vlucht van TUI fly naar Paramaribo is afgelopen maandag op feestelijke wijze ontvangen op het eiland. De fanatieke online vliegtuigen volgen fans hebben hem vast zien gaan. De vluchten van TUI fly worden samen met Surinam Airways uitgevoerd en vertrekken drie keer per week naar het eiland. Van de drie vluchten per week zal Surinam Airways twee vluchten voor zijn rekening nemen en één vlucht van deze route zal TUI fly met een eigen vliegtuig uitvoeren. De eigen vlucht van de luchtvaartmaatschappij zal worden uitgevoerd met de nieuwe Boeing 787 Dreamliner.

Eerste vlucht TUI fly naar Paramaribo

De eerste vlucht van TUI fly naar Paramaribo vanaf Schiphol was extra feestelijk. De passagiers op de vlucht kregen bijvoorbeeld allemaal een leuke goodiebag. In deze goodiebag zat een officieel certificaat van de eerste vlucht dat aangeboden was door de luchthaven Schiphol.

Traditionele watersaluut

Toen het toestel eenmaal aangekomen was op het eiland werden de passagiers en bovenal het vliegtuig uiteraard verwelkomt door het gebruik van een traditionele watersaluut. TUI is de laatste tijd flink bezig zijn aanbod voor Suriname en omliggende eilanden uit te breiden.

Share.

About Author

Comments are closed.