Corendon vliegt naar 11 bestemmingen vanaf vliegveld Keulen/Bonn

0

Aankomende zomer vliegt Corendon naar maar liefst 11 bestemmingen vanaf vliegveld Keulen / Bonn. Deze zomer wordt er ook een Boeing 737 MAX van Corendon gestationeerd op de luchthaven. Dit heeft Corendon vorig jaar al bekend gemaakt tijdens een publicatie over de groeiplannen van de maatschappij.

Corendon Airlines is sterk aanwezig in Duitsland. De maatschappij vliegt vanaf diverse Duitse vliegvelden waaronder vliegveld Düsseldorf en Münster-Osnabrück. De bestemmingen van Corendon voor aankomend zomer vanaf vliegveld Keulen / Bonn zijn: Antalya, Hurghada, Izmir, Gazipasa, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, Heraklion, Kos, Rhodos en Mallorca. Op deze bestemmingen wordt in totaal 25x per week gevlogen.

Vlucht volgen Corendon

Vluchten van Corendon zijn live te volgen via onze vliegtuig volgen radar. Zoek de vlucht die je wilt volgen op basis van vluchtnummer en volg de Corendon vlucht van begin tot eind. Je kunt eenvoudig inzoomen op het vliegveld waarvan het vliegtuig opstijgt of landt. Op deze manier heb je goed beeld van de vlucht. De vluchten zijn realtime op de radar.

(c) foto; Corendon Airlines

Share.

About Author

Comments are closed.