‘Bizarre speech’ van piloot zorgt ervoor dat passagiers het vliegtuig verlaten

0

‘Bizarre speech’ van piloot zorgt ervoor dat passagiers het vliegtuig verlaten

Afgelopen zaterdagavond vond er een opmerkelijk tafereel plaats op een vlucht van United Airlines die onderweg was van Texas naar San Francisco. Nadat de passagiers allemaal aan boord waren van het vliegtuig, kwam de vrouwelijke piloot het vliegtuig ingestapt.

Ze sprak de passagiers toe via de intercom en zei:”Sorry, dat ik een beetje laat ben, maar ik zit midden in een scheiding”. Ze had haar eigen vrije tijds kleding aan en vroeg aan de passagiers of zij haar uniform moest aantrekken. De passagiers mochten gaan stemmen. Vele passagiers waren met verbazing aan het luisteren.

Passagiers verlaten het toestel

Het gesprek ging over verschillende onderwerpen van haar outfit tot politiek. Ze begon het gesprek met veel grapjes. Na verloop van tijd sloeg dit om naar een angstaanjagend gesprek. Vele passagiers voelden zich niet veilig meer in het vliegtuig en verlieten het toestel. Ze had aangegeven dat haar co-piloot ook het vliegtuig kon vliegen.

Vertraging

Nadat een groep passagiers was uitgestapt werd de piloot van boord gehaald. Een nieuwe piloot werd opgeroepen, waarna het vliegtuig alsnog kon vertrekken. Uiteindelijk had de vlucht een vertraging van ruim twee uur.

Het incident wordt door de luchtvaartmaatschappij besproken met de piloot. De betreffende luchtvaartmaatschappij heeft inmiddels haar excuses aangeboden aan de passagiers.

Share.

About Author

Comments are closed.