Ajax-fan huurt volledige Airbus naar Stockholm

0

Wil jij een bijzonder vliegtuig volgen? Misschien is het leuk om dan volgende week het vliegtuig van ajax-fan Eron Pieren te volgen. Deze fan en tevens ondernemer heeft namelijk wegens gebrek aan goede vliegtickets een volledige Airbus gehuurd om volgende week woensdag aanwezig te zijn bij de wedstrijd Ajax tegen Manchester United. Eron wilde namelijk bij de Europa League wedstrijd zijn maar kon geen goede en goedkope tickets meer krijgen.

Eron Pieren besloot daarom om een vliegtuig inclusief bemanning te huren en huurt daarom in Italie een volledige Airbus af. Het afhuren van de Airbus kost de man ruim 100.000 euro. “Alles zit propvol, de tickets zijn onbetaalbaar of je moet een enorme omweg maken. Anders blijven alleen auto en bus over, twintig uur heen en twintig uur terug”, zegt Pieren in De Telegraaf.

Op 24 mei zal de ondernemer vanaf Schiphol naar de Zweedse hoofdstad vliegen en hij verkoopt de overige 150 plaatsen in het vliegtuig aan andere liefhebbers voor deze vlucht. De tickets zijn te boeken voor een bedrag van 750 euro. Andere vliegtuigmaatschappijen vragen op dit moment ruim 1000 euro voor de tickets. Eron heeft echter al aangegeven niet aan de vlucht te hoeven verdienen. Het vliegtuig is gehuurd inclusief complete bemanning en landingsrechten.

Tweede toestel bij interesse

Wanneer er voldoende interesse blijkt in de tickets van Pieren dan zal hij een tweede toestel afhuren om nog meer fans te vervoeren naar de hoofdstad. De vluchten van Corendon (ruim 8 stuks) en van Kras zitten op dit moment allemaal vol.
“Alleen die Airbus charteren kost me al rond een ton. En dan komen er nog allerlei kosten bij. Het belangrijkste is dat we gaan. Als er genoeg interesse is, zet ik er een tweede toestel bij.” zegt Pieren in De Telegraaf.

Groot probleem

Hoffman heeft wel een probleem vertelt hij tegen de NOS: ‘Ik heb nog geen kaartje om het stadion in te komen. Daar moet ik me nog even hard voor gaan maken. En anders ga ik sowieso naar Stockholm. Dan ga ik maar op het plein staan juichen daar.’

Wil jij Hofmans vliegtuig volgen? Volg het vliegtuig dan 24 mei op Vliegtuig-volgen.nl

Share.

About Author

Comments are closed.